W poprzednim odcinku poruszałyśmy temat diety i jej wpływu na zdrowie i środowisko. Nie mogłyśmy więc pominąć tematu wegetarianizmu i weganizmu. Ten filmik dedykujemy osobom, które zastanawiają się jak wygląda życie bez mięsa. Posłuchajcie jak zacząć i o tym, jak bycie wege wygląda od kuchni. Rozmowa z Martą Bryk, która od lat jest na diecie bezmięsnej.
Kategorie
Tagi
edukacja ekologiczna
ESG raport
ESG raportowanie
fast fashion
gospodarka cyrkularna
gospodarka obiegu zamkniętego
greenwashing
inwestycje ESG
jak być ekofirmą
jak być ekomarką
jak być eko w pracy
jak oszczędzać wodę
joga i relaksacja
kryteria ESG
odpowiedzialna moda
raport ESG
recykling
segregacja odpadów
segregacja śmieci
społeczna odpowiedzialność biznesu
strategia ESG
wellbeing dla firm
wellbeing w firmie
wellbeing w organizacji
wellbeing w pracy
work-life balance
zdrowa dieta
zdrowe jedzenie
zero waste w praktyce
zrównoważony rozwój
ćwiczenia w miejscu pracy
ślad węglowy